Site Overlay

Najsodobneje zasnovane LED H7 sijalke za off road

Za novejše modele avtomobilov je vse pogostejša uporaba LED H7 žarnic. Tovrstne žarnice za avto počasi, vendar zanesljivo izpodrivajo halogenske z žarilno nitko. S svojimi odlikami navdušujejo vse več voznikov. Avtomobilske LED sijalke imajo večinoma snop bolj skoncentriran oziroma strožje usmerjen.

Najpomembneje pa je, da so sijalke H7 LED vrhunske kakovosti.

Sijalke H7 LED imajo zelo dolgo življenjsko dobo

Dejstvo je, da imajo avtomobilske žarnice H7 LED kar precej daljši rok uporabe v primerjavi s halogenskimi oziroma klasičnimi žarnicami enake oznake. Ob posamezni uporabi se namreč precej manj segrejejo, zato ne pregorijo tako hitro.

LED H7 sijalke za avtomobil
LED H7 sijalke za avto imajo dolgo življenjsko dobo

Pri izbiri LED sijalke za avto je treba dati prednost priznanim proizvajalcem, ki so znani po doseganju visokih standardov kakovosti. Obenem je treba poskrbeti še za dovolj dostopno ceno. Sijalke za avtomobile H7 LED ne nazadnje odlikujejo še varčnost ter dejstvo, da omogočajo zelo moderen estetski videz vozila. Oddajajo namreč izjemno prijetno belo svetlobo.

Na voljo avtomobilske H7 LED žarnice različnih dimenzij

Na voljo so najrazličnejše kombinacije lastnosti LED žarnic za vozila. izbirate lahko med različnimi dimenzijami; od najmanjših do največjih. Tudi pri izbiri moči imate lahko povsem proste roke. Sijalke za avto H7 so različnih moči, na primer 24 W, 55 W, 60 W.

Video: Najboljše LED H7 žarnice za vaš BMW

H7 LED se lahko uporabljajo kot zamenjava pri starejših vozilih, kjer so bile do sedaj izključno v uporabi halogenske žarnice H7. Pri tem pa je vseeno treba paziti, da se temeljito upošteva pravila o homologaciji vozila. V nasprotnem primeru lahko kasneje nastopijo težave.

Pri zamenjavi žarnic za avto se upošteva tudi zakonske omejitve

Pravilo je, da pri starejših tipih vozil, kjer svetila ne temeljijo na tehnologiji LED, sijalke LED ne smejo biti glavne žarnice. Vseeno pa se lahko uporabijo za zadnje luči ali pa v notranjosti vozila. Najpomembneje je torej, da se ne posega v originalno strukturo žarometov.

Sicer pa so v tem hipu v ponudbi tudi najsodobneje zasnovane žarnice H7 LED za off road. Za terensko vožnjo so zelo dobrodošle izjemno majhne žarnice H7 LED, ki so opremljene z ventilatorjem. Med drugim vam je pri izbiri takšnih LED sijalk omogočena tudi dodatna zaščita pred potencialno manj ugodnimi vremenskimi pogoji.

Objave iz iste kategorije: