Site Overlay

Soft shell jakne z natisnjenimi in izvezenimi logotipi

Trpežne, tople in nepremočljive soft shell jakne spadajo pod popolna poslovna darila za poslovne partnerje, zveste kupce in druge odjemalce. Podjetje jih lahko podari v različnih velikostih, ki se prilegajo osebi. Prav tako so vetrovke za zimo na voljo v različnih barvah in barvnih kombinacijah. 

Ta vrhnja oblačila so primerna tako za ženske kot za moške, saj so namenjena za športne aktivnosti na prostem. Te lahke bunde so zelo uporabne za vse tiste, ki se aktivno ukvarjajo s športom, zato so priljubljene med tekači, pohodniki, kolesarji in drugimi. Prednji in zadnji del vrhnjega oblačila pa je dovolj velik, da podjetje lahko nanj natisne večje reklamno sporočilo, logotip ali simbol, ki predstavlja blagovno znamko podjetja.

Promocijski tekstil s kakovostnimi materiali 

Nepremočljive soft shell jakne so kakovostna poslovna darila, saj jih ne moremo enačiti z običajnimi jaknami. Izdelane so namreč iz posebnih vodoodpornih materialov, ki ščitijo telo pred vdorom vode in mrzlim vetrom.

Vrhnje oblačilo je narejeno iz več slojev, zato nudi še dodatno zaščito in udobje pri nižjih zunanjih temperaturah. V zunanjem delu bunde je elastin s poliestrom, v notranjem delu pa je uporabljen topel flis, ki greje telo. 

Nepremočljive vetrovke za prijetno nošenje in enostavno čiščenje 

Fleksibilni in kakovostni materiali soft shell jakne omogočajo, da oblačilo v višjih temperaturah telo hladi, saj so materiali zelo zračni, pri nižjih temperaturah pa toplota iz telesa ne uhaja skozi sloje, zato ta promocijski tekstil nudi udobno in prijetno nošenje v vseh letnih časih.

Prav tako so lahke bunde enostavne za vzdrževanje in čiščenje, saj jih je mogoče oprati kar v domačem pralnem stroju. 

Lahke bunde kot promocijska darila 

Vetrovke z izvezenimi ali natisnjenimi logotipi so tudi odlična promocijska darila, saj lahko podjetje preko reklamnega sporočila trži svojo blagovno znamko. Tako se bo glas o blagovni znamki širil kamorkoli bodo prejemniki darila šli. 

Spletni ponudnik na naslovu promotionalgifts.eu nudi soft shell jakne priznanih blagovnih znamk, kot je Regata, Karibi in Roly. Na spletni strani pa je ob nakupu mogoče naročiti tudi kakovosten in profesionalen tisk in vezenje logotipov in promocijskih sporočil na blago oblačila.

Objave iz iste kategorije: