Site Overlay

Stenske ure obogatijo izgled sobe

Eden izmed najboljših načinov, da izboljšamo izgled katerekoli sobe, je da vanjo namestimo stensko uro. Tako bomo povečali dekor in dodal malo prestiža, ki ga potrebuje naša dnevna soba, spalnica, kuhinja in drugi prostori. Morda se sliši, da je ura dokaj dolgočasen dodatek, vendar, če izberemo primeren stil, bo izgledala odlično. Dandanes imamo na spletu ogromno ponudbo raznovrstnih ur, ki jih lahko namestimo na steno. Tako lahko hitro najdemo točno tako obliko, ki bo dopolnjevala ostalo pohištvo ter barve sobe v kateri jo bomo uporabili.

Večja organizacija časa v podjetju in doma

Poleg tega, da so stenske ure odličen stilski dodatek v podjetju ali doma, imajo tudi bolj praktično funkcijo. Lahko jih uporabimo za organizacijo časa v poslovnem okolju, kot tudi doma. Tako se bodo naši zaposleni lažje znašli in bili bolj produktivni, saj bodo imeli točen čas vedno samo pogled stran. Tudi doma si bomo lahko s stensko uro veliko pomagali. Zjutraj nas bo vedno opominjala na dragocen preostanek časa, ki ga imamo, preden moramo iti po opravkih, v službo, peljati otroke v šolo ipd.

Velika izbira različnih stilov stenskih ur

V današnji dobi interneta lahko najdemo ogromno različnih stenskih ur, ne da bi potrebovali zapustiti udobje našega doma. Na spletni strani www.stenska-nalepka.si lahko zasledimo veliko ponudbo uporabnih dodatkov za izboljšavo doma, kot so stenske nalepke, ure ter samolepilne tapete.

Vedno, ko izbiramo novo pohištvo, moramo biti pazljivi, da bo dopolnjevalo prostor. Za uro velja enako pravilo, saj bomo spremenili osebnost sobe, če jo bomo namestili na steno. Lahko si predstavljamo, da je stenska ura nekako podobna sliki, vendar z dodatnimi funkcijami. Ne samo, da bo okrasila naše stene, ampak nas bo tudi vedno opominjala, da je čas dragocen. To nam bo omogočilo, da:

  • Bomo lažje spremljali čas, ko bomo v sobi s stensko uro
  • Bomo lažje opravili vsakodnevne zadane nalogo
  • Bo celotna družina bolj časovno ozaveščena, ko bodo vsi člani doma
https://www.youtube.com/watch?v=890As9Ns37c

Digitalna ali klasična ura?

Ko bomo nakupovali stensko uro, bomo hitro opazili, da obstajata dve glavni različni vrsti. Te sta:

  • Digitalna

Digitalne ure za steno so primerne za bolj moderna stanovanja in hiše. Če imamo v kuhinji ali dnevni sobi bolj moderno pohištvo in digitalne naprave, potem je digitalna ura primerna izbira.

  • Klasična oziroma analogna

Navadna ura je bolj klasične oblike in večinoma izgleda odlično v prostorih, kjer je pohištvo bolj staromodno. Lahko pa jo tudi namestimo na steno v prostore z bolj moderno opremo, vendar moramo izbrati primerno obliko.

Pomembnost urejene predsobe v našem domu. Predsoba vse prepogosto postane zgolj odlagališče obutve, dežnikov in celo športnih rekvizitov. Preberi več …

Objave iz iste kategorije: