Site Overlay

V dvoje v toplice na romantični oddih

Kdaj ste nazadnje s kom preživeli romantični oddih nekje na samem, v miru v sproščujočem okolju? Verjetno se niti ne spomnite. Čas je, da s svojim partnerjem ali partnerico obnovita lepe spomine na pretekla doživetja. Privoščita si romantični oddih za dva, toda ne kjer koli.

Oddih za dva s pridihom romantike si lahko privoščite v toplicah. Na voljo so najrazličnejši paketi, tudi takšen, ki je posebej zasnovan za uživanje v dvoje. Preverite pester seznam možnosti oddiha za dva v termah in si ustvarita nova nepozabna doživetja.

Kopanje v zdravilni vodi

Romantični oddih za dva v izbranih termah vama ponuja nešteto možnosti. Nikakor ne smete izpustiti možnosti namakanja v zdravilni vodi. Ta vam prinaša številne prednosti. Termalna voda na telo in na duha dobro vpliva še dolgo za tem, ko pridete iz bazena.

Romantični oddih za dva v toplicah za užitek v bazenih in wellnesu
Privoščita si romantični oddih za dva termah, kjer termalna voda na telo in na duha dobro vpliva še dolgo za tem, ko pridete iz bazena.

Po kopanju v zdravilni vodi je čas za neizmerno uživanje v wellnessu. Privoščite si masažo, ki vam je posebej pisana na kožo. Spoznajte vse njene učinke in se prepustite strokovnjakom. Poslušajte še njihove nasvete, ki vam bodo dobro koristili tudi v prihodnje.

Kulinarično doživetje v termah

Če mislite, da vam bo romantični oddih za dva v toplicah prinesel zgolj užitke v kopanju, masažah in podobnem, se motite. Ko boste lačni in žejni prišli iz wellnessa, si lahko v bližnji restavraciji v hotelu privoščite vrhunske jedi in pijače.

 V sklopu romantičnega oddiha za dva boste poleg razvajanja v wellnessu, kopanja v bazenih in aktivnostih, ki jih ponuja okolica, deležni tudi posebnega kulinaričnega doživetja v termah.

Med sprehajanjem po toplicah boste videli še druge neštete možnosti, ki morda niso vključene v vajin paket za romantični oddih za dva. V tem primeru storitev doplačata, a zagotovo bo izbrano doživetje s seboj prineslo prednosti, o katerih se bosta pogovarjala še dolgo časa.

Kdaj si privoščiti oddih za dva?

Verjetno se niti s svojo najbližjo osebo težko dogovorite, kdaj si boste skupaj z njo privoščili kakšen oddih. Najbolje je, da si romantični oddih za dva privoščita kar za vikend, ko imate verjetno nekoliko več časa.

Posebna ponudba oddiha za dve osebi pa vaju v termah čaka tudi okoli decembrskih praznikov in valentinovega.

Ponudbo pa lahko ves spremljajta tudi na spletni strani ponudnikov storitev v toplicah. Tam lahko preverita tudi cene, ki so povsem sprejemljive.

Objave iz iste kategorije: