Site Overlay

Za koga je primeren FM oddajnik za avto?

V svoj jekleni konjiček lahko poleg obvezne in dodatne opreme namestite še vrsto drugih pripomočkov, ki vas bodo koristno spremljali med vožnjo. Na seznam takšnih izdelkov se uvršča tudi FM oddajnik za avto. Komu pa je takšna naprava pravzaprav namenjena?

Avtomobilski FM oddajnik je denimo dobra izbira za vse tiste, ki si v vozilu želite uporabljati prostoročno telefoniranje z uporabo vgrajenega mikrofona. Naprava omogoča tudi najboljšo kakovost predvajanja glasbe preko tehnologije Bluetooth in ključka USB.

Še druge prednosti FM avtomobilskega oddajnika

Seveda FM oddajnik za avto ponuja še vrsto drugih prednosti. Z njim si lahko omogočite samodejno predvajanje glasbo z mobilnega telefona, prav tako predvajanje glasbe v formatu MP3 in WMA. Prostoročno telefoniranje, uporabo navigacije, polnjenje mobilnega telefona ali tablice preko vhoda USB.

Ko je govora o dodatnih delih za avto, ki vplivajo predvsem na udobje med vožnjo, nikakor ne moremo mimo izdelkov, kot so avtomobilska držala za telefon.

Pomembna opozorila pri uporabi FM oddajnika za avto

Pomembno je, da FM oddajnik za avto ne puščate direktno izpostavljene na soncu. Prav tako ga ne smete uporabljati med vožnjo in ne smete ga razstavljati.

Ko boste svoj mobilni telefon povezali s FM oddajnikom in polnilcem, boste lahko preko telefona predvajali glasbo s telefona.

Med pomembnejša opozorila sodi tudi to, da naprave v nobenem primeru ne smete izpostavljati vlažnim razmeram. Samodejni poizkusi popravljanja izdelka pa izničijo garancijo. Izdelek med polnjenjem in delovanjem lahko oddaja manjšo količino toplote, kar je povsem normalno. Če ga boste neprevidno uporabljali, je velika verjetnost, da boste izdelek poškodovali.

Prva uporaba FM oddajnika za avto

FM oddajnik za avto in polnilec se samodejno vključi, in sicer ko je naprava vklopljena v priključek. Izbrati je treba primerno nezasedeno frekvenco ter vključiti avtoradio ter izbrati isto frekvenco tudi na tem mestu.

Objave iz iste kategorije:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *