Site Overlay

Najboljši moto kovčki za vaš motor

Vožnja po ovinkasti cesti, izogibanje in prehitevanje avtomobilov ter odličen razgled med vožnjo na poti do morja, so sanje velikega števila ljudi. Pri tem potrebujete tudi obilo prtljage, saj morate s sabo vzeti rezervno obutev, obleko, hrano, pijačo ter v primeru kampiranja tudi šotor in spalko. Vse to sicer lahko pospravite v nahrbtnik, vendar bo slednji med vožnjo postal breme. Zaradi vročine in neposrednega stika z vašimi oblačili, se boste pretirano potili. Slednje bo neprijetno še posebej ob premagovanju daljših razdalj. Rešitev nastale situacije je vsekakor v nakupu moto kovčkov, ki vas bodo razbremenili ter vam omogočili nemoteno vožnjo.

Različne vrste in oblike

Čeprav so univerzalni moto kovčki (https://www.yogi.si/kovcek-za-motor) povečini kar ustrezni za večino motorjev, so idealna rešitev za vsakega motorista specializirani kovčki za določeno znamko motorjev. Ponudniki vam omogočajo izbiro med različnimi materiali, oblikami in dimenzijami kovčkov. Namestite jih lahko na tank za gorivo, ob straneh in na zadnjem delu vozila. Pred nakupom je dobro, da se pogovorite s strokovnjaki, ki vam bodo svetovali tudi glede razporeditve obremenitve po motorju. Pomembno je, da vas prtljaga med vožnjo ne obremenjuje in da vas zaradi dodatne teže ne nagiba na eno stran.

Tank torbe

Nekateri moto kovčki in tank torbe se enostavno namestijo na tank za gorivo. Največja prednost te vrste prtljage je v sami dostopnosti elementov med vožnjo. Odlična je tudi za shranjevanje različne elektronike, zemljevidov, telefona, osebnih dokumentov in podobno. Ta vrsta prtljage se enostavno namesti na tank in še lažje odstrani, v kolikor morate dotočiti gorivo. Najbolj idealna rešitev so tudi za vse ljubitelje tehnologije, saj lahko v njih spravite GPS, pametni telefon ali tablico ter jih povežete s centralnim navigacijskim sistemom motorja.

Klasični moto kovčki

Klasične moto kovčke namestite na zadnji del vozila. Posebej so primerni za vse posameznike, katere motijo nahrbtniki in tank torbe. Na voljo so v različnih izvedbah in kvaliteti. Najbolje je, da izberete vodoodporno in vzdržljivo različico, ki bo kljubovala različnim vremenskim razmeram in različnim razmeram na cesti. Vanjo lahko spravite veliko količino prtljage med vožnjo, po vožnji pa vanjo zaklenete čelado in rokavice.

Vas interesirajo avto deli. Potem si le oglejte naš najnovejši članek na to temo.

 

Objave iz iste kategorije:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *