Site Overlay

Nosilci za smuči – novi ali rabljeni?

Zimski čas vam ponuja nešteto priložnosti, med katerimi je tudi smučanje ter druge podobne vrste športov na snegu. Ko se odpravljate na smučanje, vsekakor potrebujete primerno opremo, ki pa je ni malo. S tem ne mislimo samo na opremo, ki jo nosite na sebi, medtem ko smučate, temveč tudi na opremo, ki jo imate nameščeno na svoja prevozna sredstva. 

V prvi vrsti je pomembno, da se na pot odpravite s snežnimi verigami, saj se vam lahko v nasprotnem primeru kaj hitro pripeti, da boste z avtom obstali nekje pod smučiščem. Če se znajdete v gneči na cesti, je dobro imeti nameščene tudi kakovostna senčila za avto, da vas jutranje sonce ne bo slepilo. Ker smuči ne boste mogli spraviti v prtljažnik avta, je potrebno tudi za to imeti ustrezno opremo. Nosilci za smuči so odlična rešitev.

Nakup smučarskih nosilcev

Če ste pred odločitvijo za nakup nosilcev za smuči, se mogoče sprašujete, ali je bolje poseči po novih ali kupiti rabljene. Če imate možnost kupiti kakovostne in ugodne rabljene nosilce, potem vam bodo tudi taki zagotovo dobro in dolgo služili, poleg tega pa boste zanje odšteli nekaj manj denarja kot za nove.

Kakovostni nosilci za smuči
Nosilci za smuči iz aluminija

Po drugi strani pa vas tudi novi nosilci za smuči ne bodo stali preveč, zato je morda bolje, da se odločite za takšen nakup. Ponudbe je veliko, izbirajte pa le med najbolj kakovostno. To lahko preverite v znani spletni trgovini withcar.hr, kjer vas čakajo nosilci za smuči priznanih proizvajalcev.

Nosilci iz aluminija

Kakovostni nosilci za smuči, med katerimi boste lahko izbirali v spletni trgovini, so narejeni iz kvalitetnega aluminija, ki je izjemno dobro odporen tudi na večje udarce.

Univerzalni strešni nosilci Nordrive

Sistemi King Evo, s katerimi se ponašajo nosilci istega proizvajalca, so zavarovani še s ključavnico. S tem boste preprečili krajo smuči, ki pa v današnjem času ni nemogoča tudi na najbolj varnih smučiščih.

Nosilci King Evo 40

Nosilci za smuči King Evo 40 vam omogočajo, da lahko s svojim avtom na izbrano smučišče pripeljete 4 pare smuči ali 2 snežni deski. Izdelani so iz kakovostnega aluminija, ki je odporen tudi proti težjim udarcem. Notranja stran nosilcev je prevlečena s posebno gumo, ki preprečuje, da bi se vaše smuči med vožnjo poškodovale.

Nosilci so opremljeni s kakovostnim sistemom, ki preprečuje krajo.

Objave iz iste kategorije: