Site Overlay

Moški puloverji, ki dihajo z vami

Ko potrebujemo nova športna oblačila, v katerih se želimo med preživljanjem prostega časa predvsem dobro počutiti, predvsem iščemo udobje in mehkobo. Ker mogoče moški na splošno veljajo za precej bolj praktične v primerjavi z ženskami, je verjetno zanje udobje na prvem mestu, ko se odločijo za nakup novega oblačila za prosti čas.

Vendar se tudi med njimi najdejo perfekcionisti in esteti, ki se jim zdijo pomembni tudi drugi dejavniki, kot so dizajn, kroj in potisk. Njihovo pozornost bodo zagotovo pritegnili privlačni bombažni moški puloverji priznane blagovne znamke GAP, ki so narejeni iz stoodstotnega bombaža in so na voljo v celi paleti barvnih kombinacij in dizajnov.

Pozitivne lastnosti in slabosti bombaža

Bombaž je znan po svojih številnih prednostih v primerjavi z drugimi tkaninami. Gre namreč za naravno tkanino iz močnih vlaken, za katero je predvsem značilna dobra vpojnost. V naravi ga najdemo v več kot devetdesetih državah po svetu, pri tem prednjačita predvsem Indija in Pakistan, gojijo pa ga tudi v ZDA, Egiptu in na Kitajskem.

Lep moški pulover lahko oblečete tudi za poslovni sestanek

Poleg izredne mehkobe in vpojnosti pa je za bombaž značilno tudi, da ne draži kože, zato bombažna oblačila veljajo za hipoalergenska. Perete jih lahko na visokih temperaturah, zato se moški puloverji iz čistega bombaža lahko perejo na 60 stopinjah Celzija, medtem ko kombinirane tkanine lahko perete na temperaturah do 40 stopinj. Dve največji slabosti bombaža pa sta, da sčasoma zaradi pogostega pranja hitro začne izgubljati barvo in se obrabi, poleg tega pa se zelo včasih tudi zguba.

Kakovostni moški puloverji iz kombiniranih tkanin

Kljub temu njegove prednosti odtehtajo slabosti, zato bombaž velja za zelo priljubljen naravni material, ki slovi po svoji trpežnosti, obenem pa izredno dobro vpija vlago, zato zagotavlja udobje in odlično uravnavanje telesne temperature brez zadrževanja odvečne vlage. Prav zaradi teh lastnosti ga zelo pogosto uporabljajo v modni industriji, kjer ga največkrat kombinirajo z drugimi sintetičnimi materiali, kot je poliester, ki izboljša elastičnost in občutno pripomore k ohranjanju oblike oblačila.

Bombažni moški puloverji v vaših najljubših barvah

Na voljo so v različnih barvah in različnih kombinacijah tkanin. Zelo priljubljeni so enobarvni moški puloverji iz bombaža in poliestra s kapuco v ravnem, udobnem kroju, ki običajno segajo do bokov. Ovratnik je pogosto visok in ima zadrgo, lahko pa je tudi brez zadrge z okrasno vrvico pri izrezu. Na voljo so v klasičnih nevtralnih barvah, kot so siva, temno modra, črna ali zelena. Za tiste, ki si želite bolj izstopati in ste veliki privrženci svoje najljubše znamke, za vas bodo verjetno veliko bolj zanimivi moški puloverji v bolj živahnih barvah, kot so živo oranžna, rumena ali rdeča s prepoznavnim logotipom znamke Gap na sprednji strani.

Preberi tudi: Deuter je nemška blagovna znamka, ki proizvaja široko paleto izdelkov, med katerimi so tudi nahrbtniki. Nahrbtniki Deuter so znani po svoji kvaliteti, udobju in trpežnosti, zato jih pogosto uporabljajo ljudje, ki se ukvarjajo z aktivnostmi na prostem, kot so pohodništvo, kampiranje, gorsko kolesarjenje.

Objave iz iste kategorije: